Skapa ditt prova-på konto
 

Föreläsningar och workshops 

Våra föreläsningar och workshops vänder sig till företag som verkligen vill fokusera på individens produktivitet, effektivitet och välmående.

De flesta organisationer är övertygade om att en bra arbetsmiljö skapar glada, produktiva och kreativa medarbetare men vi är övertygade om att det är precis tvärtom. Det är glada, produktiva och kreativa medarbetare som skapar en fantastisk arbetsmiljö.

Kontakta oss

Har du eller din organisation någon av följande utmaningar?

Tidsbrist

Tidsbrist

Ensamhet & svårt att få ihop livspusslet

Svårt att balansera livspusslet

Stress, press & oro

Stress, press & oro

Stress, press & oro

Konflikter

Stress, press & oro

Förändringsarbeten

Stress, press & oro

Öka försäljningen

För oss stod dessa utmaningar i vägen för välmående och varaktig framgång

Tomas Lydahl

Under Tomas karriär som försäljningschef på Marriott Hotels i Kalifornien var han en av de stressade ledarna som kämpade och slet i jakten på lycka och respekt. Krav, press och oro sågs som en naturlig kostnad för framgång och den ständiga känslan av att inte räcka till verkade aldrig försvinna.

Idag finns det inget kämpande, slitande eller stressande men ändå får Tomas mer gjort, är lycklig och harmoniskt balanserad.

Ola har de senaste 15 åren hjälpt över 600 entreprenörer att hålla huvudet kallt och må bra i tider av förändring eller till och med kaos. I över 20 år har han studerat vad det är som får oss att må bra och samtidigt prestera.

Civilekonom med 10 års karriär i mediabranschen, bl a som marknadschef på tidningen Affärsvärlden.

Han kallades för målguru, hade massa nöjda kunder och tjänade miljoner. Trots det upplevde han aldrig varaktigt välmående eller lycka, en insikt som var både svår och frustrerande att acceptera.

Idag har Ola hittat hemligheten som gör att han presterar ännu bättre, samtidigt som hans liv är fyllt med glädje och balans.

Ola Wallström

Efter våra föreläsningar tenderar deltagare att: 

Spara tid

Spara tid

Du ser situationer ur nya perspektiv och lägger bara energi på det som är viktigt

Få ett ovärdeligt nätverk

Samverka bättre med teamet

När alla drar åt samma håll minimeras missförstånd, konflikter och gnäll

 

Slappna av & njuta mer av livet

Njuta mer av livet

Medarbetare i balans och harmoni är mer närvarande både på jobb och hemma.

Lösningen var enklare än vi hade trott

Efter mer än 20 års kamp med olika metoder, tekniker och självhjälpsböcker hittade vi till slut någonting som faktiskt fungerade.

Det som behövdes var en ny insikt, ett helt nytt sätt att tänka och förståelsen för hur vi egentligen fungerar mentalt.

Det nya tankesättet förändrade allt.

Ola Wallström & Tomas Lydahl

Med nyfunnen inspiration, kreativitet och mycket glädje, skapade Tomas fantastiska arbetsplatser. Han var bland annat VD för Key Solutions när de utsågs till Sveriges 2:a och Europas 3:e bästa arbetsplats.

Det var med skräckblandad förtjusning som Ola släppte taget om allting han lärt ut i 20 år och började utforska nya möjligheter. Idag presterar han utifrån glädje, balans och lekfullhet istället för krav, press och höga mål. Samma framgång men med välmående och lycka på samma gång.

Skicka förfrågan