Se webinar

TEAMET PÅ EXUNOVA

TOMAS LYDAHL 

Grundare, utbildare, föreläsare och coach.

Vår "storbolags-kille", som under 15 år gjorde karriär på Marriott Hotels i USA bl.a. som Director of Sales.

Han var även vd för Key Solutions AB när de fick titeln Sveriges andra och Europas tredje bästa arbetsplats enligt världsorganisationen "Great Place To Work". Idag är han erkänd författare, föreläsare och coach inom ledarskapsutveckling, kundvård och mental hälsa.

Vill du nå Tomas personligen gör du det lättast på:

[email protected]

+46 (0) 732 000 899

OLA WALLSTRÖM

Grundare, utbildare, föreläsare och coach.

Den kreativa entreprenörs-själen. Har själv startat 8 bolag (det första när han var 19 år). Civilekonom som lade tio år i karriären, bland annat som marknadschef på tidningen Affärsvärlden.

Partner och grundare sedan tio år i utbildningen "Entreprenörskap Hälsa och Hållbar Utveckling". Föreläsare och utbildare inom ledarskap, stresshantering och hur du kan må bra och samtidigt prestera. Specialist på executive coaching i ägarledda bolag.

Vill du nå Ola personligen gör du det lättast på:

[email protected]
+46 (0) 733 884 222

ANETTE WALLSTRÖM 

Administration, utbildare och coach.

En gång en hårdkokt managementkonsult och utbildningschef på internationellt It-bolag, som efter hand ville arbeta mer med människor och de saker som skapar hållbar skillnad över tid. 

Partner och grundare sedan tio år i utbildningen "Entreprenörskap Hälsa och Hållbar Utveckling". 

Idag coachar hon ledare och medarbetare att identifiera och ta bort det som hindrar dem, så att de slipper fastna i stress och i stället kan må bra och prestera oavsett omständigheter.

Vill du nå Anette personligen gör du det lättast på:

[email protected]

+46 733 90 55 22