Se webinar

TEAMET PÅ EXUNOVA

TOMAS LYDAHL 

Grundare, utbildare, föreläsare och coach.

Vår "storbolags-kille", som under 15 år gjorde karriär på Marriott Hotels i USA bl.a. som Director of Sales.

Han var även vd för Key Solutions AB när de fick titeln Sveriges andra och Europas tredje bästa arbetsplats enligt världsorganisationen "Great Place To Work". Idag är han erkänd författare, föreläsare och coach inom ledarskapsutveckling, kundvård och mental hälsa.

Vill du nå Tomas personligen gör du det lättast på:

[email protected]

+46 (0) 732 000 899

OLA WALLSTRÖM

Grundare, utbildare, föreläsare och coach.

Den kreativa entreprenörs-själen. Har själv startat 8 bolag (det första när han var 19 år). Civilekonom som lade tio år i karriären, bland annat som marknadschef på tidningen Affärsvärlden.

Partner och grundare sedan tio år i utbildningen "Entreprenörskap Hälsa och Hållbar Utveckling". Föreläsare och utbildare inom ledarskap, stresshantering och hur du kan må bra och samtidigt prestera. Specialist på executive coaching i ägarledda bolag.

Vill du nå Ola personligen gör du det lättast på:

[email protected]
+46 (0) 733 884 222

LOTTA LANGER

Kundkontakt, kundvård och försäljning.

Serviceminded personifierad och en fena på LinkedIn-inlägg! Har många strängar på sin lyra och har tidigare jobbat som ekonom, men även inom försäljning och som Social Media Manager. 

Förutom försäljning så ligger Crossfit henne varmt om hjärtat, och oavsett om det är i boxen eller med Exunovas kunder så älskar hon att se förändringen som sker när polletten trillar ner! Att få göra skillnad för andras hälsa och välmående - ovärderligt! 

Vill du nå Lotta personligen gör du det lättast på:

[email protected]
+
46 (0) 706 324 977

NIKLAS JOHANSSON 

Kundkontakt, kundvård och försäljning. 

Älskar att se kunderna uppleva förändring på riktigt och skapa starka relationer med sina kunder!

Har under i princip hela sitt yrkessamma liv jobbat med försäljning på ett eller annat sätt, allt ifrån bilförsäkringar, utbildningar och marknadsföring. 

Varit årets- respektive månadens säljare oräkneliga gånger på tidigare arbetsplatser och är nu en del av Exunovas resa. En säljare ut i fingerspetsarna som vill se till att få Exunova att växa på bästa möjliga sätt!

Vill du nå Niklas personligen gör du det lättast på:

[email protected]
+
46 (0) 790 067 868

ANETTE WALLSTRÖM 

Administration, utbildare och coach.

En gång en hårdkokt managementkonsult och utbildningschef på internationellt It-bolag, som efter hand ville arbeta mer med människor och de saker som skapar hållbar skillnad över tid. 

Partner och grundare sedan tio år i utbildningen "Entreprenörskap Hälsa och Hållbar Utveckling". 

Idag coachar hon ledare och medarbetare att identifiera och ta bort det som hindrar dem, så att de slipper fastna i stress och i stället kan må bra och prestera oavsett omständigheter.

Vill du nå Anette personligen gör du det lättast på:

[email protected]

+46 733 90 55 22