Referenser

 

"Investeringen jag har lagt har varit värt pengarna. Jag har inte ens behövt räkna på det, för det är så uppenbart."

- Alex Stendahl, VD Infosolutions Sverige AB

“Jag hittade ett inre lugn som gav distans till utmaningarna runt omkring mig. [...] Programmet har gett mig förmågan att, även under pressade situationer, ta snabba beslut med trygghetskänsla i magen.”

- Anna Stenström VD, Mustasch Reklambyrå AB

  

“Jag försöker dela detta till mina medarbetare och resultatet har blivit att vi befinner oss i en mer harmonisk tid, trots all "Corona kaos".

Om du funderar på att delta - Tveka inte. Värt 100 gånger om. Mycket givande på en personlig nivå, men framförallt hur enkelt det är och kunna applicera den nya kunskapen i alla möjliga sammanhang arbetsrelaterat."

- Felipe Morales, Head of design, Intendit AB
 

Med ett större lugn åstadkommer jag både bättre relationer och resultat, samtidigt som jag känner mycket mer glädje och inspiration.

Jag kan varmt rekommendera en utbildning som verkligen är något utöver det vanliga. Du kommer att få nya insikter som lyfter både ditt ledarskap och ditt liv till en helt ny nivå.”

- Inger Rydén, Projektledare på IDC West Sweden AB, Skövde

  

"Som ledare i dagens samhälle får man inte glömma att allt handlar om tankar och upplevelser och hur dessa påverkar våra beslut och våra uppfattningar om allt runt omkring oss.

Ingenting känns längre fullt lika allvarligt eller nödvändigt. Om jag lever med insikten, och är medveten om, hur mina tankar far runt i sitt okontrollerade flöde, så får jag lättare kontroll över situationen, jag tar lättare beslut, jag oroar sig mindre, jag blir inte lika lätt upprörd och jag fokuserar på det som betyder något och som går att påverka."

- AnnMari Rådmark Hallström, HR Business Partner at The Adecco Group

 

"Programmet gav mig en bättre förståelse i hur jag själv funkar, men även andra. Det bästa är att det inte handlar om att man ska ändra på sig själv eller andra utan bara förstå hur allt hänger ihop. Jag längtade efter våra träffar och är oerhört tacksam över att ha lärt känna deltagare och kursledare.

I efterhand så kommer man ibland in i gamla mönster men nu kan jag liksom stanna upp och vara medveten om mina tankar och "hantera" det på ett annat sätt =)"

- Matilda Enqvist, VD Smode AB

"Jag upplevde kursen som en, inte tidigare identifierad, nödvändighet. Först mitt i den kände jag hur viktig den var för mig. Även om vi är två delägare och chefer på mitt företag känner jag att det finns behov av kontakt med andra i samma position. Inflödet av andras erfarenheter i mitt liv ökar min förståelse för livet och min möjlighet att leva det i nuet. [...]

Livet är inte en kamp och tankar är fluff. Även i pandemitider. Tack för att ni delade med er av dessa insikter."

- Gunilla Svedberg, Auktoriserad revisor, Vd iRevision AB

 

"Programmet gav mig många insikter som i sin tur skapade ett inre lugn som gjorde att jag kunde agera klokt i mitt ledarskap i en krisperiod. [...] Jag har gått så många utbildningar där man fått en verktygslåda som i praktiken inte går att tillämpa och dessa kunskaper har snabbt tynat bort. I det här programmet får man en förståelse för hur en fungerar som människa och med den förståelsen blir det lättare att leda andra.

Ska man gå en ledarskapsutbildning så är det denna som ger dig de rätta kunskaperna för att leda andra. Den ger dig insikter på djupet och du kommer känna dig hemma."

- Ann-Charlotte Oetterli, Enhetschef Nacka Kommun

 

"Att under rådande Pandemi och med all den förändring som hela tiden sker i nuet ändå hitta ett lugn och en inre trygghet att våga fatta beslut. Att ta sig tid att låta alla tankar stanna upp och då hitta klarheten. Klarheten där vi når den visdom som vi alla har i oss.

Jag har fått ett inre lugn trots att världen runt mig snurrar på i full fart. Att våga lita på att de klokaste besluten fattas när vi är i klarhet.

Om du överväger att delta. Tveka inte. Du kommer att få nya insikter som förändrar dig för alltid. Du kommer hitta genvägen till klarhet och det kommer hjälpa dig och framförallt din personal."

- Niklas Ölmestrand, Säljchef, Schotte Systems AB

 

Detta utvecklingsprogram har för mig varit ganska (eller egentligen väldigt) livsförändrande. Dessa tillfällen som mest utgick från mig själv som person och ledare fick mig att inse många saker om mig själv och bli väldigt intresserad av att arbeta och utveckla detta. Vi fick även ett gemensamt språk för att diskutera ledarskapsfrågor och situationer som uppkommer, vilket gör att vi kan coacha varandra till att ha ett så bra ledarskap så möjligt.

- Stefan Eldmarker (STELU) - Project Manager De-icing - Project Lead Service Sweden

 

Fått Insikter på djupet och all förändring börjar med mig själv - den enda som jag kan ändra på. Tankar ställer till om jag lever i det förflutna eller framtiden som om det sker just nu. Rekommenderar varmt detta insiktsfulla utvecklingsprogram för ledare eller ska jag kalla den ” leda mig själv”.

- AnnCecilia Svedjekrans , verksamhetschef Noorgården Stöd & Konsult AB

 

Jag fick bekräftat det jag egentligen redan vet, nämligen att ledarskap i balans är helt naturligt medan ledarskap i obalans kan vara direkt skadligt, både för mig som ledare, för mina medarbetare och för företaget. Formatet är befriande enkelt, de flesta insikterna kommer i samtal med andra ledare. Rekommenderas! Med vänliga hälsningar/Best regards,

- Gunilla Gustafsson, INFOTOOL

Ledarskap inifrån och ut

Hur du enkelt blir den trygga ledaren som alla gillar och ser upp till

Vi håller din email säker.