Reservera min plats

DIGITAL KOSTNADSFRI FÖRELÄSNING TORSDAG 25 AUGUSTI KL. 12:00 - 13:00

DE TRE STÖRSTA TIDSTJUVARNA SOM DE FLESTA LEDARE INTE KÄNNER TILL

- Har du märkt att din tid inte räcker till hur du än gör?

I så fall är det kanske dags att göra något åt det?

Vi bjuder in till föreläsning och samtal kring hur vi kan hantera detta på bästa sätt.
 
Ola har de senaste 15 åren hjälpt över 600 entreprenörer att hålla huvudet kallt och må bra i tider av förändring eller tom kaos. Tomas är författare till 15 böcker där två av dem enbart handlar om hur du eliminerar onödiga tidstjuvar.
 
Vi vill nu dela med oss av våra tankar och samtala kring hur vi kan hjälpa våra medarbetare, och oss själva, att må bra och vara produktiva oavsett omständigheter. Den 25 augusti, på zoom, kl 12 Välkommen!
 

Säkra din plats direkt.

Registrera dig nedan.

OBS! Begränsade platser.

Vi heter Tomas Lydahl och Ola Wallström. Under det senaste årets turbulens har vi coachat många ledare och VD till att ansträngningslöst kunna ta sig igenom dessa utmanande tider.

Tomas gjorde karriär under 18 år på Marriot Hotels i Los Angeles bland annat som försäljningschef. Väl tillbaka i Sverige var han vd på Key Solutions när de blev utsedda till Sveriges 2.a och Europas 3:e bästa arbetsplats när det gäller arbetsglädje*.

Ola är civilekonomen som under 10 år arbetade inom mediavärlden bl a som försäljningschef på Ny Teknik och marknadschef på Affärsvärlden. Han var därefter  i den inre cirkeln hos erkända "gurus" inom personlig utveckling. Bland annat var ansvarig för starten av världslanseringen av Bob Proctors "Thinking into Results". 

Efter denna timme kommer du, om du på något sätt jobbar inom ledarskap, att känna att detta kan mycket väl ha varit den mest värdefulla timmen under hela året.

Vad andra säger efter webinaret:

Jag önskar att jag visste detta för typ 30 år sedan:).

- Katarina Andersson

Det är så lätt att se hur "andra kan behöva detta" och precis då insåg jag ju att det är jag som behöver det

- Rickard Rydbrand, Partner Novu Group

Att det finns andra sätt att göra saker än det som trycks på en av omvärlden

Michael Svanberg

DIGITAL KOSTNADSFRI FÖRELÄSNING TORSDAG 25 AUGUSTI KL. 12:00 - 13:00

-  HUR DU SOM LEDARE KAN HANTERA ORO I OVISSA TIDER 

Ledare som vi talar med upplever mycket oro bland sina medarbetare. Allt från krig till sjukdom till att inte har råd att tanka bilen.

Vi bjuder in till föreläsning och samtal kring hur vi kan hantera detta på bästa sätt.
 
Ola har de senaste 15 åren hjälpt över 600 entreprenörer att hålla huvudet kallt och må bra i tider av förändring eller tom kaos.Tomas är författare till 15 böcker där två av dem enbart handlar om hur du eliminerar onödig stress, press och oro.
 
Vi vill nu dela med oss av våra tankar och samtala kring hur vi kan hjälpa våra medarbetare, och oss själva, att vara välmående och produktiva oavsett omständigheter. Den 25 augusti, på zoom, kl 12 välkommen!
 

Säkra din plats direkt.

Registrera dig nedan.

OBS! Begränsade platser.